Luleå Hockey har inte alls fått den start man önskade mot Frölunda och centern Jack Connolly hoppas att man kan ta över momentum i serien med en seger i kväll.

– Jag hoppas det. Att ligga under med två matcher är givetvis inte den bästa situationen att befinna sig i, men det gäller att vi bara fokuserar på i kväll just nu och försöker lära oss från de misstag vi har gjort tidigare, säger amerikanen.

Det faktum att forwardssidan i Luleå fortfarande inte har lyckats överlista Johan Mattsson i Frölundamålet, menar Connolly är ett problem.

– Vi har ju haft några mål från backsidan och det är grymt, men vi forwards behöver hitta nätet också. Frölunda har ett bra lag och spelar tätt defensivt så vi behöver jobba hårt för att skapa lägen. Det tycker jag också att vi har gjort, men vi måste förvalta dem också.

Connollys kedja med Austin Farley och Petter Emanuelsson har alla kammat noll poängmässigt i serien mot Frölunda och centern menar att man måste sätta sista passet för att kunna göra mål.

– Min kedja gillar att spela med högt tempo och ligga på i forecheck för att vinna puck. Jag tycker att vi gjorde ett bra jobb sist, men som jag sa så måste vi kunna sätta dit pucken också. Det gäller att komma med fart ikväll och sätta sista passningen för att ge oss möjligheten att sätta dit chanserna.