Det ofattbara har hänt, Sverigedemokraterna fick en plats i Europaparlamentet. Kan du som kryssat på Sverigedemokraterna sova gott nu?

Jag skäms över att Sverige skickar rasister till ett parlament vars syfte är att värna om de mänskliga rättigheterna. Att bygga en mur runt Sverige genom att vilja återinföra en passkontroll resulterar i att den fria rörlighetens stoppas. Det försvårar inte bara för folk att komma till Sverige och arbeta utan även för svenskar att arbeta i andra länder.

Jag är tacksam över att Sverige tog emot oss när det var som jobbigast för mina föräldrar. Mina föräldrar tog med sig mig och min syster och lämnade allt annat de hade, inte bara för att rädda sina egna liv utan även mitt och min systers. Ingen vill tvingas lämna sitt land för att börja om från noll bara för skojs skull. Vad vet du om hur det är att bli bortjagad från sitt eget land? Vad vet du om hur det är att leva i rädsla och otrygghet? Rädsla för att bli dödad varje natt. Om du visste det eller hade ett hjärta skulle du aldrig kryssa in ett parti vars människosyn är vidrig.

Tack Sverige för att ni tog emot oss. Tack till alla som ställde upp för mina föräldrar med två barn att mätta. Tack för att ni lät oss växa upp i trygghet. Vi är er evigt tacksamma och vi är er andra evigt otacksamma för att ni motarbetar folk i nöd!