Törstsläckaren: träningsformen med öl är här

Har du svårt att hitta fredagspeppen? Här kommer en extra krydda inför helgen. Nu har ölyogan lanserats i Sverige – här får du utöva yoga med en iskall öl i handen.

Foto: Carlsberg

Träning2017-06-09 15:45

Träningstrenden sägs ha startat i Berlin men har dykt upp på allt fler platser runtom i världen de senaste månaderna. Nu tar öltillverkaren Carlsberg konceptet till Sverige.

Om du besöker Stockholm i sommar finns chansen att prova på ölyoga på yogastudion Urban OM. Träningsformen passar både öl- och träningsälskare.

– När vi letade inspiration upptäckte vi ölyogan, som vi direkt kände att vi ville göra i en alkoholfri tappning. Vi ser att folk i allt högre utsträckning väljer alkoholfritt som en del av en aktiv livsstil, och det är vad vi vill att Beer Yoga och Carlsberg Non Alco ska handla om, säger Karin Atterfors, marknadschef, Carlsberg Sverige, i ett pressmeddelande.

Ölyogan sägs vara en avslappnande och törstsläckande aktivitet för årets varmaste månader.

– Ölyogan är ett spännande sätt att utforska de traditionella yoga-elementen. Passet vi tagit fram är unikt just för Carlsberg Beer Yoga och formatet lämpar sig väl både för erfarna utövare och nya yoga-aspiranter som testar för första gången, säger Neo Moreton, instruktör på Urban OM.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om