Tingsryd - Asplöven 1-0 efter andra perioden

Asplöven åkte på ett baklängesmål i den andra perioden och Haparandalaget är nu i underläga 0-1 inför den tredje perioden mot Tingsryd.

Tingsryd2012-09-28 20:40

Trots att Asplöven fick chansen att spela powerplay tre gånger i den andra perioden lyckades man inte överlista Viktor fasth i tingsryds mål.

Det blev istället Tingsryd som tog ledningen med 1-0 i mitten av den första perioden efter att Jani Forsström spelat fram den kanadensiske forwarden Mark Santorelli som kunde skjuta in ledningspucken.

Det blev ännu en period som var jämn enligt skottstatistiken och i den andra perioden vann bortalaget Asplöven skotten med 9-7. Totalt 17-17 i matchen såhär långt.

Asplöven kommer att inleda den tredje perioden med spel i numerärt överläge eftersom det återstår nästan en och en halv minut på Tingsryds utvisning.