Ny bok: "Killen vid grillen"

Undertiteln till boken lyder: Jonas Borssén brassar på igen. Och visst gör han det, matmannen som blivit Herr Chili och Mister Barbecue med halva svenska folket.

STOCKHOLM2006-06-22 06:00
Det är faktiskt något av ett under att just Jonas Borssén blivit så folkkär. Inget fel på smilgroparna och charmen - de sitter där de ska, men hans mat är knappast vad Svensson går loss på en lördagkväll. Men är det någon som ska lyckas få oss att grilla majskyckling i ­stället för flintastek så är det "Killen vid grillen". Han lagar helt enkelt spännande, het och lockande mat av ­riktiga råvaror och får med oss av bara farten. Massor av matnyttiga tips och trix att ha nytta av hela sommaren. Dessutom bjuds vi på en ingående grillektion när det gäller stektider, grillteknik och olika typer av grillar. Fast kapitelnamnet "Grillar som killar gillar" gillar vi inte. Tjejer vill minsann också grilla.
Killen vid grillen
Jonas Borssén
Prisma
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om