Dramat: Pianot välte – Miss Li ramlade ner i älven

Drama utbröt under En Flotte på tisdagskvällen. När artisten Miss Li skulle upp på sitt piano välte det – och popstjärnan hamnade i älven.

Foto: Thea Holmqvist

Skellefteå2017-07-25 22:12

(Texten är hämtad från Norran.se)

Artisten Miss Li är känd för att ge det där lilla extra under sina konserter. Under sitt framträdande på En Flotte på tisdagskvällen gick det inte som planerat.

När hon ställde sig på sitt piano välte instrumentet – och Miss Li gjorde ett ofrivilligt dyk ner i älven med huvudet först. Allt framför tusentals personer i publiken.

– Det här har aldrig någonsin hänt tidigare. Aldrig någonsin, jag trodde inte att det kunde hända. Men det är en tuff tjej, säger Sofia Andersson Lundberg, arrangör för En Flotte, till Norran strax efter det inträffade.

Miss Li, som ramlat från den vänstra delen av scenen, började snabbt att flyta iväg i det strömma och kalla vattnen. Men hon kunde klamra sig fast vid brädorna som förankrar scenen med land. Därefter kunde hennes band hjälpa henne upp vid scenens högra sida.

Arrangörerna fick skynda sig ut med en båt för att hjälpa till och showen kunde fortsätta efter bara några minuter.

– Hon var väldigt blöt så vi fick byta hennes utrustning. Sedan fortsatte hon.

Medan du torkade av henne?

– Exakt. Hon är en riktigt tuff tjej, säger Sofia Andersson Lundberg.

Miss Li kommenterade händelsen från scenen:

– Jag vill tacka så hemskt mycket för att vi fick komma hit. jag kommer att minnas det här forever, det här giget kommer jag aldrig någonsin att glömma!

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om