Hon har drivit Harrys Pub och restaurang såväl i Luleå som i Gällivare och Umeå.
Nu gäller det Piteå. Där fanns fram till nyligen en omtalad restaurang i det klassiska bryggerihuset. Järnspisen, hette restaurangen. Den kom med i den omtalade restaurangrankingen White Guide. Järnspisen fick i år omdömet "God klass" och av krogar i Norrbotten fanns enbart Luleårestaurangerna CG och Hemmagastronomi i klassen högre.
Läs mer: Rankingen i White Guide.
Flera personer som jobbat på Järnspisen är ägare av den nya Piteårestaurangen Ångbryggeriet kök och bar. Den ska finnas i samma lokaler, som nu renoveras.
Mari Wigren, Stefan Ökvist och Martin Lindberg är de som arbetat på Järnspisen medan den fjärde ägaren, Erika Danielsson, har bakgrund från Harrys i Umeå.
– Namnet anknyter till att huset egentligen heter Ångbryggeriet. Vi ska upp i nivå med CG och Hemmagastronomi och ska ha en restaurang med svenska smaker. Det ska även vara svenska smaker i drinkar i cocktailbaren. Litet roliga saker, säger Mari Wigren, som talar om allt ifrån bär till björk.
Tanken är att kunna öppna i maj. Inget datum är bestämt.
På tal om Luleårestaurangen CG så får den en efterföljare just i Piteå, och då i det nya storhotell som nu byggs.