Länets näringsliv är glödhett

Norrbottens Affärer slår nytt rekord! Förra veckan hade vi fler läsare än någonsin – över 130 000 sidvisningar.

Ny redaktör. Sabina Nilsson tillträdde som ny redaktör för Norrbottens Affärer den första mars i år. Sedan dess har det gått spikrakt uppåt för sajten.

Ny redaktör. Sabina Nilsson tillträdde som ny redaktör för Norrbottens Affärer den första mars i år. Sedan dess har det gått spikrakt uppåt för sajten.

Foto: Jessica Tervaniemi

Rekord2017-06-07 07:00
Sabina Nilsson, redaktör för Norrbottens Affärer. Vad beror den ökade läsningen på?

– Den beror på att allt fler intresserar sig för näringslivet i Norrbotten, som är hetare än någonsin. Det här är ett kvitto på att vår satsning på Norrbottens Affärer var helt rätt i tiden. Genom satsningen har vi bland annat integrerat Norrbottens Affärer på NSD:s och Kurirens sajter i högre grad än tidigare. Och så har vi startat en kommunikationsavdelning inom Norrbottens Media bidrar med mer muskler till Norrbottens Affärer.

Hur ser du på näringslivet i Norrbotten?

– Det händer mycket inom näringslivet i länet just nu. Det är många stora satsningar samtidigt som digitaliseringen öppnar nya dörrar för många företagare. Möjligheterna är oändliga, det är den känslan jag får när jag dagligen är i kontakt med entreprenörer, företagare och politiker i länet.

Vad kan Norrbottens Affärer erbjuda företagen och läsarna?

– Vi erbjuder spännande läsning om näringslivet i hela Norrbotten. Vill du ha koll på det senaste - så som nyetableringar, nystartade företag, satsningar, fördjupningar i olika branscher och konkreta tips för att lyckas som företagare i norr – ja, då ska du läsa Norrbottens Affärer. Här hittar du flest, mest och bäst näringslivsnyheter från länet.

Vad händer nu?

– Vi känner oss oerhört peppade av den glädjande statistiken och kommer självklart fortsätta att satsa för att kunna erbjuda läsarna fler spännande nyheter framöver.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om