Innovationskonferens tillbaka med Nils van der Poel

I februari går innovationskonferensen MishMash av stapeln för andra gången. Bakom arrangemanget står projektet Intersective innovation som drivs av Piteå science park och Skellefteå science city.

I februari går innovationskonferensen MishMash av stapeln för andra gången. Nils van der Poel är huvudtalare.

I februari går innovationskonferensen MishMash av stapeln för andra gången. Nils van der Poel är huvudtalare.

Foto: Pressbild

Piteå2023-01-17 10:15

– Med MishMash vill vi visa vad öppen innovation egentligen handlar om och inspirera till att våga ta in fler perspektiv och kompetenser i sitt företags utvecklingsarbete, säger Jacob Gabrielsson, projektledare för Intersective innovation vid Piteå science park.

I mixen av talare på konferensen den 22 februari på Studio acusticum finns bland annat skridskoåkaren Nils van der Poel som skrev idrottshistoria när han tog dubbla OS-guld och satte nytt världsrekord i Peking 2022.

– Elitidrottare och företagare har mycket gemensamt inte minst när det kommer till behovet av att hela tiden hitta nya vägar framåt och det är det som Nils van der Poel kommer att dela med sig av under konferensen.

En annan talare är hållbarhetsentreprenören, klimataktivisten och företagsrådgivaren Rebecka Carlsson som kommer berätta om nya affärsmöjligheter som näringslivet står inför utifrån den teknikutveckling som följer med klimatomställningen.

– Den tredje föreläsaren är Robert Karjel som har en bakgrund som chef inom Försvarsmakten och jobbat med allt från räddningsaktionen vid Estoniakatastrofen till att bekämpa pirater utanför Somalias kust. I hans föreläsning kommer han att dela med sig av strategier och verktyg för ledare att bygga framgångsrika organisationer trots svåra utmaningar, säger Jacob Gabrielsson.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!