"Hoppas det ska ge ringar pÄ vattnet"

Deras idĂ© för Ă„tervinning dygnet runt innebĂ€r inte bara ett rent och hĂ„llbart PiteĂ„, det innebĂ€r ocksĂ„ att Pireva Ă€r vinnare av Årets hĂ„llbarhetspris pĂ„ PiteĂ„ business awards.

Johanna Lundström frĂ„n Pireva, Återvinning anytime, flankerad av Lina Hörnemalm och David Öquist frĂ„n Sunpine som delade ut Årets hĂ„llbarhetspris pĂ„ PiteĂ„ business awards.

Johanna Lundström frĂ„n Pireva, Återvinning anytime, flankerad av Lina Hörnemalm och David Öquist frĂ„n Sunpine som delade ut Årets hĂ„llbarhetspris pĂ„ PiteĂ„ business awards.

Foto: Elin Parmhed

PiteÄ2022-05-06 20:38

Årets hĂ„llbarhetspris premierar ett företag som Ă€r ett inspirerande föredöme inom hĂ„llbarhet med sikte mot framtiden. De gör nĂ„got konkret som bidrar till en bĂ€ttre vĂ€rld, lokalt eller globalt. 

Vinnare Àr Pireva, Ätervinning anytime. Johanna Lundström tog emot priset.

Hur kÀnns det?
– ÖvervĂ€ldigande, det Ă€r sĂ„ roligt, sĂ€ger Johanna Lundström.

Vad innebÀr det för er framÄt?
– Delvis Ă€r det en stolthet hos alla som jobbar hos oss, men det Ă€r ocksĂ„ varumĂ€rkesbyggande och vi hoppas att det hĂ€r ska kunna ge ringar pĂ„ vattnet.

Motivering: ”Pireva gör det möjligt för alla pitebor att kĂ€llsortera pĂ„ Ă„tervinningscentralen precis nĂ€r man sjĂ€lv vill – dygnet runt. Det Ă€r viktigt att det ska vara lĂ€tt att göra rĂ€tt. Att slippa köer, stress och fĂ„ en bĂ„de snabbare och smidigare kĂ€llsortering bidrar till ett rent och hĂ„llbart PiteĂ„ – nu och för kommande generationer. Återvinning anytime bidrar till en bĂ€ttre vĂ€rld bĂ„de lokalt och globalt eftersom vi sparar pĂ„ jordens resurser".

Årets hĂ„llbarhetspris

Priset delas ut av David Öquist pĂ„ Sunpine.

Övriga nominerade Ă€r JössgĂ„rden och Wibax.

SĂ„ jobbar vi med nyheter  LĂ€s mer hĂ€r!