Boden nådde målet

Piteå jämnade ut spelet lite i den andra halvleken i kvällens hemmamatch mot Boden. Men då kom istället baklängesmålen.

HOPPET TÄNDS. Victor Brännström, Piteå, gjorde ett mål och passade till ett. Men Boden vann till slut.

Piteå2009-08-31 20:58
Matchavgörande var bytet i halvtid där Bodens Mattias Bergdahl kom in. Bergdahl gjorde 2-1 och avgörande 2-3, det sista målet, ett nickmål, på tilläggstid i den 92:a minuten. Men innan dess hade Boden haft ett flertal chanser och det var bara Piteås bäste, målvakten Anders Olsson, som stod mellan Piteå och en betydligt större förlust. - Bodens bättre fysik fällde avgörandet, konstaterar Kurirens Marcus Langbrandt på plats i Piteå. Målgörare för Boden. Mattias Bergdahl, 2, och Mattias Ottestig. Mål för Piteå: Joel Öhman och Victor Brännström. Piteå behåller serieledningen, laget leder med en poäng före Boden, men Boden har en match mindre spelad. IFK Luleå ligger efter både Piteå och Boden. Läs mer i tisdagens Norrbottens-Kuriren.