Berggren räddade en poäng

- Rena dröminledningen på serien, uttryckte en belåten Jörgen Berggren efter Hemmingsmarks 1-1 mot Notviken.  Poängräddare för rödvita "Hemmings" blev 32-årige Berggren i den 70 minuten.

l Jörgen Berggren.

PITEÅ2008-05-26 06:00
Fyra segrar och en oavgjord ger Hemmingsmark en klar serieledning med tre poäng. Tvåan Notviken var nära att knappa in på byalagets serieledning efter ledningsmål av Magnus Johansson, som i den 29 minuten höll sig framme efter ett långt högerinlägg av Daniel Lindberg.- Daniels inlägg droppade ned framför mina fötter efter en nickduell. Såg luckan i långa hörnet och fick nöjet att rulla in ledningsmålet, sa Magnus Johansson.Notviken ägde till stora delar första halvleken, men tunga Hemmingsmark tog helt över i den andra. Resultatet 1-1 får totalt betecknas som rättvist.Kompromisslös
- Vår andra halvlek var vass. Notvikens spelsätt med många djupledslöpningar och mycket bolltrillande gjorde att laget tappade en hel del i effektivitet den sista halvtimmen. Oavgjort speglar matchkaraktären, menade Hemmingsmarks tränare Björn Israelsson.Jörgen Berggrens kvittering var en typisk "Berggrenare". Efter en hel del flipperspel vid Notvikens 16-meterslinje hamnade bollen hos en kompromisslös Berggren, som vräkte in bollen mot Notasmålet. Gästernas målvakt Johan Lindgren fick fingertopparna på bollen, men orkade inte stå emot, då bollen så småningom hamnade i den högra burgaveln.Godkänt resultat
- Enda bottennappet så här i serieinledningen var 2-3-förlusten mot Älvsbyn. Oavgjort mot svårspelade Hemmingsmark är helt klart godkänt, avlutade Notvikens målskytt Magnus Johansson, med hjärtat hos Notvikens IK liksom fadern Bill och farbrodern Inge med många års framgångsrikt spel i "Notas" gulsvarta färger.Hos Noviken var mittbacken William Olausson, högeryttern Daniel Lindberg och anfallets Magnus Johansson lagets viktigaste kuggar.Hemmalagets dirigent var mittbacken Christoffer Nilsson. Plus dessutom till kampvillige vänsterbacken Erik Viklund samt anfallets svårstoppade Peder Nilsson.Division IIIHEMMINGSMARK-NOTVIKEN 1-1 (0-1).Målen, Hemmingsmark: Jörgen Berggren. Notviken: Magnus Johansson.