Slutbalunsat för detta år
Sista balen ut stod Övertorneås studenter för. Och som sig bör handlade mycket om bilar, klänningar och inte minst - glädje.
Foto: Britt-Louise Spets
Bakom de tonade rutorna satt Elisabeth Suup, Anton Björnfot, Ellinor Higberg, Markus Pudas och Ida Krutrök. - Man måste passa på, balen händer bara en gång, säger Ida Krutrök som gillade åkturen. Efter kramar, pussar, fotografering rätades leden upp och balgästerna paraderade mot hotell Tornedalia där champange och jordgubbar väntade innan portarna öppnades till den väntande middagen. Roger Palo och Roger Ejresund heter kockarna som trollat fram menyn i samråd med balkommittén som varit noga med att provsmaka vilket ledde till att toast skagen fick ge vika för laxröra i tunnbrödskorg. Och desserten byttes ut från chokladtårta till vitchoklad pannacotta med mintsås. Slutet gott allting gott.
Så jobbar vi med nyheter Läs mer här!