Med tradition på julbordet
När Kattilakoski Gastronomi dukar upp till julbord bjuds gästerna på traditionella rätter baserade på råvaror från ortens leverantörer.
Kungen på bordet är laxen, enligt kocken Christian Moborg.
Själv ser han gärna bruna bönor som en del i det gastronomiska utbudet, men där säger norrbottningarna nej.
Prova recept från Kattilakoski gastonomi. Klicka här!
Kungen på bordet är laxen, enligt kocken Christian Moborg.
Själv ser han gärna bruna bönor som en del i det gastronomiska utbudet, men där säger norrbottningarna nej.
Prova recept från Kattilakoski gastonomi. Klicka här!
Namn: Christian Moborg.
Ålder: 28 år
Utbildning: Restaurang- och hotellutbildning i Mjölby, diplomerad internationell restaurangutbildning i Karlstad. Tidigare arbetsplatser: Restauranger i Göteborg bland annat 28 +, restauranger i Stockholm, samt tvåstjärniga Hotel Negresco i Nice och Le Gavroche i London.
Favorit i jul: Skinka och creme caramel.
Ålder: 28 år
Utbildning: Restaurang- och hotellutbildning i Mjölby, diplomerad internationell restaurangutbildning i Karlstad. Tidigare arbetsplatser: Restauranger i Göteborg bland annat 28 +, restauranger i Stockholm, samt tvåstjärniga Hotel Negresco i Nice och Le Gavroche i London.
Favorit i jul: Skinka och creme caramel.
Så jobbar vi med nyheter Läs mer här!