Ost och vin med bravur

En konnässör tycker till om att kombinera mat och vin.

Norrbottens län2006-12-28 06:00
Michels ost &amp; vin<BR>Michel &shy;Jamais<BR>Grenadine Bokförlag<BR>Michel &shy;Jamais är en av de kunnigaste, klokaste konnässörerna i vårt land. Han har dessutom en befriande avslappnad attityd till sitt expertområde. Typ: "Man dricker det man gillar till sånt man tycker om. Fast det skadar förstås aldrig med lite kunskap." Han fick pris för sin förra bok om konsten att kombinera mat och vin. Nu ger han sig på den klassiska &shy;kombinationen ost och vin. Och han gör det med bravur. Är man det minsta lockad av ostar och det allra minsta lilla förtjust i vin får man veta precis allt man behöver för att &shy;förhöja njutningen. Från hur &shy;ostarna ska förvaras, deras ursprung, vilka viner de passar till och varför. En sann njutarbok att ge bort till någon väl vald vän - någon som du &shy;garanterat vet kommer att tacka dig med en oförglömlig ostkväll.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!