StÄlnacke om kÀndisskapet: "Skrev att jag borde hÀnga mig"

I dag slÀpps det andra avsnittet av Snacka om AffÀrer, en podd frÄn Norrbottens AffÀrer i samarbete med Almi nord. Gymprofilen Anna StÄlnacke gÀstar studion och snackar om kropphets, sociala medier och hur det egentligen Àr att driva företag ihop med sin sambo.

Gymprofilen Anna StÄlnacke gÀstar studion. HÀr tillsammans med programledaren Jessica Tervaniemi.

Gymprofilen Anna StÄlnacke gÀstar studion. HÀr tillsammans med programledaren Jessica Tervaniemi.

Foto: Elin Parmhed

Norrbottens AffÀrer2020-03-12 07:15

Anna StÄlnacke har tillsammans med sambon Fredrik Gunnelbrand gjort sig ett namn i gymvÀrlden. Sedan starten i Kiruna har paret öppnat fem anlÀggningar runt om i Sverige. Dessutom har Anna StÄlnacke över 300 000 följare pÄ instagram.

Har du stött pÄ nÀthat?

– Det finns mĂ„nga som ska tycka och tĂ€nka. Men jag kĂ€nner mig sĂ„ pass trygg i mig sjĂ€lv att jag bryr mig inte i vad folk skriver. PĂ„ Youtube var det nĂ„gon som skrev att jag Ă€r sĂ„ ful och att jag borde hĂ€nga mig. SĂ„ visst stöter jag pĂ„ en del nĂ€that. Det Ă€r alltifrĂ„n milt till extremt, men jag tar absolut inte Ă„t mig.

Har du nÄgon gÄng grubblat över ekonomin under er tillvÀxtresa?

– Nu pĂ„ senare tid gör jag inte det. DĂ€remot i början sĂ„ stressade jag mycket över det. NĂ€r vi öppnade i LuleĂ„ la jag in varenda krona jag hade. Jag tĂ€nkte att gĂ„r det inte sĂ„ sitter jag i skiten. Vi borgade med vĂ„ra namn och hade det varit sĂ„ att det inte hade gĂ„tt bra sĂ„ hade man haft ganska mycket skulder. Sedan tar man leasing pĂ„ utrustningen i början. Det Ă€r vĂ€ldigt mycket pengar, sĂ€ger Anna StĂ„lnacke och fortsĂ€tter:

– NĂ€r vi öppnade i Stockholm var jag extremt stressad inför öppningen. Jag tĂ€nkte att om det hĂ€r inte gĂ„r sĂ„ drar vi ner bĂ„de LuleĂ„ och Kiruna. Jag drömde mardrömmar om att ingen skulle komma pĂ„ öppningen.

Lyssna pÄ hela avsnittet hÀr.

SĂ„ jobbar vi med nyheter  LĂ€s mer hĂ€r!
LĂ€s mer om