Gänget bakom "pop-up" restaurangen i Kalix bosätter sig på Frevisören i sommar och öppnar där Frevis by the sea.
"Med handplockad personal med meriter från en stor del av Norrbottens toppkrogar känner vi oss otroligt inspirerande att formulera ett eget uttryck. En global och lekfull gastronomi med en lokal råvaruförankring kommer genomsyra linjen i vår meny, som dessutom kommer präglas av en öppenhet & nyfikenhet för att hela tiden kunna optimera råvarornas säsong & kökets kreativitet. I restaurangen tror vi att detaljerna skapar helheten och vår målsättning är att hela tiden överträffa gästens förväntingar.", skriver de i ett pressmeddelande.
Restaurangens premiär går av stapeln den 6 juni och enligt restaurangen ska premiärdagen redan vara näst intill fullbokad.
"Parallellt anser jag mig själv vara en patriot för Kalix och vill värna, förstärka och utveckla dom förutsättningar som finns just här Därför presenterar vi en hybrid av två uttryck. En lekfull gastronomi med globala influenser kombinerat med en lokal råvaruförankring”, säger kökschefen David Palmbo på restaurangens facebooksida.