Leif-Ivans lyxvilla ute för 45 miljoner – en klickmagnet

Tv-profilen Leif-Ivans Karlssons lyxvilla är till salu. Prislappen? 45 miljoner kronor, vilket ger fem fastigheter, privat vattenfall och storslagen havsutsikt.

Möblerna med äkta bladguld kommer att gå till köparen av Örnberget.

Möblerna med äkta bladguld kommer att gå till köparen av Örnberget.

Foto: Per Lundström

Norrbottens Affärer2019-05-31 11:34

Pool med ett vattenfall, läge i en av Tullingesjöns vackra vikar, 22 rum och 700 kvadratmeter boyta, Nu är Leiv-Ivans Örnberget till salu.

– Det är ett fantastiskt hem som ska säljas, anrik historia och magnifika detaljer! Det tog inte många minuter innan dagspress ringde och intervjuade mig, spridningen på sociala medier är enorm och antalet klick på annonsen är redan efter kort tid extremt hög! Jag förstod från första sekund att Örnberget, skulle bli en uppmärksammad försäljning, säger mäklaren Markus Martinsson, Fastighetsbyrån.

Och visst har den blivit uppmärksammad. På endast 14 dagar har bostadsannonsen lockat över 50 000 klick vilket gör att den just nu är mest klickad på Hemnet. – En köpare kan förvänta sig lyx och ett unikt boende som garanterat ingen i deras närhet har. Det ståtliga vattenfallet som forsar ner i poolen är bara en av många fantastiska upplevelser! Örnberget består även av fem fastigheter på totalt nästan två hektar, så avskildheten är påtaglig! Ett drömhem på riktigt är vad det är, säger han.

Snittpriset på villor i kommunen ligger på 4.140.000 kronor.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om