Här är krogkedjan som vill till Luleå

En ny krogkedja kan komma att etablera sig i Luleå. Nu vill Harrys hitta en franchisetagare som kan tänka sig att driva restaurang under deras koncept.

Krogkedjan Harrys är på jakt efter en franchisetagare i Luleå.

Krogkedjan Harrys är på jakt efter en franchisetagare i Luleå.

Foto: Pressfoto/Harrys

Norrbottens Affärer2019-08-26 09:33

Krogkedjan Harrys vill etablera sig i totalt 20 nya städer i Sverige. Med på listan över potentiella nyetableringar finns både Luleå och Piteå.

– Vi har identifierat 20 städer där vi känner att Harrys kan bidra till en positiv utveckling av staden och där det finns ett behov idag, säger Fredrik Borén, etableringsansvarig på Harrys.

Under de senaste åren har kedjan fokuserat på expansion. Man har gjort en analys av städerna och tittat på faktorer som befolkningsmängd, den lokala marknaden och hur stadskärnan ser ut i dag.

– För oss är det viktigt att vi hittar franchisetagare som brinner för restaurangbranschen lika mycket som vi gör. Vi har ett nära samarbete med våra krögare och viktiga ledord för de personer vi söker är ansvar, driv och glädje, säger Fredrik Borén.

Det här är Harrys

Harrys är en svensk bar- och brasserikedja som bejakar det svenska ursprunget såväl i design och inredning som i maten som serveras på restaurangerna. Harrys är en mötesplats för alla som vill njuta av vällagad mat och god dryck i en välkomnande och gemytlig atmosfär.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om