Lista: här finns mässorna i sommar

I år arrangeras Stora Nolia i Umeå, men du som tycker om att gå på mässor kan istället kolla in listan nedan.

Foto: Gunnar Westergren

Norrbotten2019-07-01 12:53

Förra året tog Stora Nolia plats i Piteå, men som upplägget ser ut så är mässan bara där vartannat år medan den de andra åren hålls i Umeå. Norrbottens affärer listar därför här de mässor som man under sommaren kan besöka i länet.

1. Öjeby Lantbruksmässa 2019, 21-22 augusti. En mässa som för andra året i rad låter dig ta del av produkter och montrar anknutna till lantbrukslivet.

2. Tak & Fasad, 27 augusti i Kiruna. Detta är en mässa som lockar arkitekter, inköpare, konstruktörer, projektledaren och andra som är intresserade av de senaste produkterna inom tak och fasad.

3. Energieffektiva Hus, 27 augusti i Kiruna. Parallellt med Tak & Fasad arrangeras även mässan Energieffektiva hus. Hit kan alla som intresserar sig för hur man bygger hållbart och energieffektivt komma.

4. Tak & Fasad och Energieffektiva Hus, 28 augusti i Gällivare. (Se punkt 2 och 3.)

5. Tak & Fasad och Energieffektiva Hus, 29 augusti i Luleå. (Se punkt 2 och 3.)

6. Våtrum + Interiör 2019, 1 oktober i Luleå. Detta är en fackmässa som fokuserar på våtrumsdetaljer ur miljö-, design-, funktion- och komfortperspektiv.

7. Nolia Ledarskap 2019, 9 oktober i Piteå. Här kan chefer och ledare träffas för att diskutera och nätverka. Denna konferens är Sveriges största mötesplats för just ledare och chefer.

8. Kiruna Bokfestival 2019, 12 oktober i Kiruna.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om