IT-konsultbolag växer med ytterligare ett dotterbolag

Skylite ab startade hösten 2014 med tio konsulter och kontor i Luleå och Piteå. Bolaget har sedan vuxit i rask takt och nu startar de sitt tredje dotterbolag, Skylite security ab.

Fr. vänster: Peter Määttä, Mattias Lindström och Emanuel Ågren.

Fr. vänster: Peter Määttä, Mattias Lindström och Emanuel Ågren.

Foto: Pressbild

Norrbotten2023-01-20 14:34

Med etableringen av Skylite security ligger ett extra stort fokus på säkerhetsfrågorna i företag och organisationer. Det skriver Skylite i ett pressmeddelande.

– Under de senaste åren har säkerhetsfrågorna hamnat mer och mer i fokus. Det mycket osäkra läget i vår omvärld ställer nya och stora krav på att våra kunders IT-miljöer fyller säkerhetskraven som behövs för att kunna möta upp den säkerhetsnivån som bör finnas, säger Mattias Lindström, vd.

– Vidare så ställs också högre krav på att organisation och personal är rustade för att klara att hantera störningar, exempelvis genom kris- och kontinuitetshantering, säkerhetsutbildningar och en säker hantering av viktig information, säger säkerhetschef och medgrundare Peter Määttä.

Vid etableringen av Skylite security ab rekryterades konsulterna Peter Määttä och Emanuel Ågren.

– Nu startar vi processen att anställa fler både seniora och juniora konsulter inom säkerhetsområdet. Målet är att vi ska vara fem anställda på Skylite security ab innan årets slut, säger Mattias Lindström.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!