Hon prisas för sitt mentorskap

Frida Ekeström, adept, Reidun Holstad Johansson, Årets mentor nya företag, och Anna Engström, verksamhetschef för Nyföretagarcentrum nord.
Frida Ekeström, adept, Reidun Holstad Johansson, Årets mentor nya företag, och Anna Engström, verksamhetschef för Nyföretagarcentrum nord.

Under onsdagseftermiddagen utsågs Reidun Holstad Johansson till Årets mentor nya företag 2022 i Sverige.

Norrbotten 23 november 2022 16:20

Under onsdagseftermiddagen utsågs Reidun Holstad Johansson, från Luleå Basket och Reidun Relations, till Årets mentor nya företag 2022 i Sverige.

– Jag tycker om att dela med mig och vara generös med det jag har att ge. Det är energigivande för mig. Att vara mentor är också mycket lärande. Jag investerar i utbildning, att utbilda och utveckla mig själv, säger Reidun Holstad Johansson i Nyföretagarcentrums direktsändning.

Hon har varit mentor åt adepten Frida Ekeström, som driver Ekeström Consulting.

– Hon har överträffat alla mina förväntningar av mentorns roll och alltid funnits där för mig när det behövts, säger Frida Ekeström i ett pressmeddelande.

Motivering: "Genom ett djupt engagemang, stöd och vägledning, genom att generöst dela med sig av kunskaper, erfarenheter och nätverk, har adepten fått en blomstrande uppstart i en osäker tid. Hon har stärkts som person och som företagare och företaget har en stabil grund att utvecklas från. Med en blandning av utmanande frågor, vägledande råd och konkreta övningar, men också genom att dela framgångar och glädje, så har adepten gått från osäker nyföretagare till att se utmaningar som positivt och inspirerande."

Uppdaterad.

NyföretagarCentrum Nord

NyföretagarCentrum Nords nu pågående mentorprogram ingår 16 mentorpar. Mentorerna är kvinnor och män med hög kompetens från Norrbottens näringsliv som under ett års tid löpande träffar sin adept, en ny företagare. Individuella träffar i kombination med gemensamma nätverksträffar bygger kunskap, inspiration och affärsnätverk hos både mentor och adept. Mentorprogrammet är del av NyföretagarCentrum Nords stöd till nya företagare för att skapa goda förutsättningar från start.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!

 
 
 
 
 
 
Ämnen du kan följa