Fyra nya delägare på största byrån

Den största advokatbyrån i Norrland får fyra nya delägare. "Vi är oerhört glada över att få in nya delägare" säger Kaidings VD.

Sara Axelsson
Advokat hos Advokatbyrån Kaiding

Sara Axelsson Advokat hos Advokatbyrån Kaiding

Foto: Fotograf Viveka Österman

Norrbotten2018-07-05 08:54

Det var 1 juli som de fyra juristerna klev in som delägare på advokatbyrån Kaiding. Kaiding är den största advokatbyrån i Norrland, de har 65 anställda och finns i Haparanda, Kalix, Luleå, Piteå, Skellefteå, Umeå och Östersund.

– Vi är oerhört glada över att få in nya delägare som alla har bidragit och kommer att bidra till att vi kan leverera högkvalitativ rådgivning till våra klienter och därmed behålla vår position som Norrlands största advokatbyrå, VD på Advokatbyrån Kaiding.

Nyförvärven är inga mindre än: Sara Axelsson som, sedan 2010, främst jobbat med affärsjuridik på Luleåkontoret. Frida Larsson i Kalix sysslat med humanjuridiska ärenden och tvistelösning, sedan 2011. Robert Svedjetorp som sedan 2013 jobbat på Umeåkontoret jobbat med affärsjuridiska ärenden och tvistelösning. Och Emma Svensson som jobbat med konkurser och affärsjuridiska ärenden på en annan byrå men som rekryterats till Kaidings kontor i Östersund.

Läs mer om det nya kontoret här.

Kontoret i Östersund har inte öppnat än, det öppnar 1 september.

– Genom etableringen av ett Östersundskontor stärker vi den lokala närvaron i en expansiv region, säger Hans Andersson.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om