Luleåföretag expanderar – inleder samarbete med Ica

Char Consulting startade för drygt ett år sedan. Nu är callcenterföretaget upp i 60 anställda och har tagit in en stor kund.

Char Consulting. Emma Almquist och Rasmus Lindahl Rosén tillsammans med sina arbetskollegor. Företaget expanderar för fullt.

Char Consulting. Emma Almquist och Rasmus Lindahl Rosén tillsammans med sina arbetskollegor. Företaget expanderar för fullt.

Foto: Privat

Näringsliv2017-03-27 13:59

Char Consulting fortsätter att växa. Nu är företaget uppe i 60 anställda och skrev nyligen avtal med Ica Försäkring.

– Vi är mycket glada över att få till detta avtal med Char Consulting som kommer att spela en viktig roll i vår strategi framåt. Genom den kompetens som Char besitter i sin organisation kommer vi att kunna accelerera vår tillväxt på marknaden, säger Carl Farberger, VD ICA Försäkring, i ett pressmeddelande.

Samarbetet startar senast 1 april och kommer att växa stadigt under den kommande perioden.

– Vi är förstås oerhört stolta över att bli utvalda av ICA Försäkring för ett så prestigefyllt och spännande uppdrag. Dessutom får vi nu, under en lång tid, representera ett av Sveriges allra starkaste varumärken, säger Joakim Ström, VD Char Consulting.

– Vi har vuxit fort och har en spännande resa framför oss, skriver Tommy Grape, HR-chef i Char Consulting/Sensor Group, i ett pressmeddelande.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om