Luleå Hockeys sköna vändning

Luleå Hockey J20-lag svarade för en skön vändning, när laget på lördagen besegrade Mora med 4-5.

Mora2013-02-23 16:10

Efter 17 minuters spel i lördagens bortamatch mot Mora fanns det knappast något som talade för en Luleå-seger. Hemmalaget var i ledning med hela 3-0 och de tre poängen såg ut att vara på väg in i Mora-trunken.
Luleå Hockey ville dock annat. Två snabba mål inom loppet av två minuter återgav norrbottningarna tron och självförtroendet.
I tredje perioden fullbordades vändningen, när först David Selberg skickade in kvitteringen i power play och Richard Zehnal sedan satte segermålet med tio minuter kvar att spela. Båda gångerna noterades Raymond Bamberg för assistet.
Resiultatet innebär att Luleå Hockey passerar Mora i J20-tabellen upp till en sjätte plats.

Ishockey, herrar, J20 superelit forts: Mor-Luleå Hockey 4-5 (3-2, 1-1, 0-2)