Det är Goodwill, som sedan en längre tid har en restaurang i Luleå, som nu även har etablerat sig på Pumptorget i Boden.
– Vi har fått förfrågningar från fastighetsägare både i Piteå och Umeå som velat att vi ska öppna verksamhet där. Men vi har småbarn och bor i Luleå så vi tyckte att det var mer lämpligt med Boden, säger Malin Hsiung, som äger rörelsen tillsammans med sin man.
Hon berättar att de lyckats förena sina kunskaper.
– jag med svensk husmanskost och min man som kommer från en chinatown i Indien.
Det finns sedan tidigare finns det både kina- och thairestauranger här i Boden med liknande koncept, finns det utrymme för ytterligare en?
– Ja. Vi stsar inte renodlat på det asiatiska köket.Jag och min man kommer från olika länder och vi har tagit båda världsdelarna till en meny. Och just när det gäller svenska köket har vi utvecklat mycket Till lunch blir det buffé med blandad asiatisk mat och husmanskost. Till kvällen blir det i huvudsak modern kinamat.
Lokalen ligger lite undanskymd från Kugnsgatan sett.
Hittar folk dit?
– Jodå, det börjar komma allt fler. Framförallt till luncherna, säger Malin Hsiung.
Restaurangen i Boden har tre anställda förutom Malin Hsiung. I Luleå är de fyra.
Restaurangen har öppet alla dagar utom måndagar.