Den utställning som Teknikens hus invigde på fredagen kommer från Virserums konsthall i Småland. Bakom projektet står fältkonstnären Carolina Jonsson. Hon berättar om de tio rum som utställningen består av. I varje rum spelas berättelser upp från lika många tonåringar.
Allt är gjort för att väcka tankar hos de ungdomar som besöker utställningen. En av delarna handlar om en pojke som har ett speciellt förhållande till sina föräldrar. De går in i hans dator för att se vad han sysslar med och vilka filmer han tittar på. Och skriver sedan meddelande om att de "vill träffas för diskussion". I ett annat rum skildras en ung tonårstjej som har föräldrar som inte bryr sig om henne.
- Hon söker bekräftelse genom att vara ihop med killar och mår dåligt av det samtidigt som hon får dåligt rykte, säger Carolina Jonsson.
En annan tonårsflicka har liknande problem och berättar om hur hon kompenserar det genom att dricka alldeles för mycket alkoläsk.
Mobbad för sitt namn
Här beskrivs också olika typer av mobbning som en flicka som retas för att hon är tjock. Den här och de andra berättelserna har konsthallens personal tagit fram genom intervjuer med ungdomar.
- Jag känner igen mig för jag blev mobbad bara för att jag har ett ovanligt namn, berättar Ted Lindström.
Han går nu på Nya läroverket och säger att där fungerar allt mycket bra.
- Men ibland kan jag se hur någon mobbas och då brukar jag gripa in för jag vet hur det känns att vara utsatt.
Klasskamraten Simon Werndin säger att han blev berörd av utställningen.
- Jag har inte tänkt på de här sakerna tidigare men utställning fick mig att göra det. Så nu kanske jag inte bara kommer att gå förbi när något dåligt händer utan säga ifrån.
Utställningens namn, Våld, innehåller beskrivning av fysiskt våld i samband med mobbning men också ett mer subtilt våld.
- Det finns ett tryck att man ska vara smal, därför är det många som tjafsar med maten - det har jag själv gjort, säger Lovisa Larsson.