Vad kan Hollywoodfrun om veckans rubriker?

Åsa Vesterlund från Piteå har länge bott i USA och under senste året figurerat i TV3:s serie Svenska Hollywoodfruar. Men hur bra hänger hon med i länets rubriker? Kolla in klippet till höger för att få reda på det.

Foto: Roland S Lundström

Luleå2014-12-09 17:25

Videon är inte längre tillgänglig

Vesterlund har gjort sig känd för sina galna upptåg, catfights med Gunilla och inte minst hennes tilltagna läppar. Men pitetjej som hon är så ville vi kolla om hon pejlar in rubrikerna från länet och utmanande frugan på en quiz vid hennes besök till Luleå. Resultatet ser du till höger i videoklippet.

Under december har Åsa rest runt lite i Sverige för att träffa sina fans och på tisdagseftermiddagen hade Luleå förmånen att få besök. Flera trogna fans hade samlats på stadshotellet för att få en autograf och en selfie.

– Jag älskar Luleå, säger Åsa Vesterlund.

Två särskilt trogna fans, Ebba Johansson och Belen Sundvall, hade kommit för att få träffa Åsa. De had gjort varsin tomte till Åsa i julklapp och kunde inte få nog av Åsas hund Sigge.

– Det här är fantastiskt. Jag älskar att träffa mina fans, säger Åsa Vesterlund.

Men visiten i Luleå blev inte långlivad, redan samma kväll åkte TV3-stjärnan tillbaka till Stockholm för att ta ett anslutande flyg till USA. Numera bor hon inte i Hollywood utan i Florida med sin man som jobbar som plastikkirurg.

– Vi skulle ju skilja oss, men vi gjorde inte det. Jag skärpte till mig helt enkelt, säger hon och ler stort med sina fylliga läppar.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om