Så många behöver Alcatraz anställa

När Luleås nya nöjespalats Alcatraz öppnar i november kommer ett stort antal tjänster tillsättas. "Vi söker bra folk med skön inställning och som vill jobba", säger marknadsansvarige Anton Lukeniuk.

Foto: Jessica Tervaniemi

Luleå2017-08-15 11:33

Receptionister, kökspersonal, serveringsfolk och bartenders. Nu har rekryteringarna till Luleås stora nöjesarena kommit igång.

– Vi har lagt ut lite platsannonser och har fått in cirka 100 ansökningar. Vi kommer att behöva anställa mellan 50-60 personer, säger Anton Lukeniuk.

Den nya etableringen innebär ett gott tillskott på Luleås arbetsmarknad. Vissa tjänster är redan tillsatta men än finns det hopp om jobb för den som söker arbete.

– Vi har skrivit på vår hemsida att om man kommer på en egen titel så kan man höra av sig.

När räknar ni med att vara klara med rekryteringen?

– Så fort som möjligt, tills vi hittar de vi behöver. De anställda kommer att börja jobba lite innan vi har premiär, vi har inte gått ut med något öppningsdatum än, men det blir i andra halvan av november, berättar Lukeniuk.

Hur går dina tankar inför premiären?

– Det är stort och det kommer bli kul. Det är något som kommer gynna Luleå väldigt mycket. Jag vet även att det kan locka Luleåbor, jag har bott här i sju år och känner själv att det inte finns så mycket att göra här som det är i dag. Det blir en ny mötesplats, säger Lukeniuk.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om