Nostalgikvällen på terrassen blev en publiksuccé

Hyllningskvällen för Stadspuben lockade massvis av folk till Stadshotellet på onsdagskvällen. Allt från kön till musiken påminde flera av besökarna om de gamla goda tiderna på Stadspuben. "Det kändes precis som förr", säger besökaren Niklas Fors.

Hyllningskväll till Stadspuben på terrassen.

Hyllningskväll till Stadspuben på terrassen.

Foto: Gustav Nilsson Bucht

Luleå2024-07-11 01:32

Med kanonväder, bra musik och nostalgi blev hyllningskvällen till Stadspuben en framgångsrik sådan. Det dracks, dansades och sjöngs under hela kvällen när besökarna fick återuppleva de forna glansdagarna av klassiska Stadspuben.

undefined
Besökarna på terrassen fick höra allt från Queen till Jimi Hendrix.

På scenen kunde besökarna se bland annat Portraits & Tales och Rock Box som körde både egna låtar och covers. Ett av kvällens populäraste nummer var en cover av Tina Turners megaklassiker "The Best", entusiastiskt framförd av Rock Box.

Flera av kvällens besökare var där för att minnas tillbaka till Stadspuben och de upplevelser som hafts där. Jenny och Johanna såg mest av allt fram emot att ta del av den nostalgiska musiken.

undefined
Jenny och Johanna besökte Terrassen av "delvis" nostalgiska skäl.

Kvällens huvudakt var Stadspuben All stars som bestod utav flera profiler och musiker med tidigare erfarenhet av att ha spelat på Stadspuben, där Mats Schubert från Bo Kaspers Orkester var en av dem. 

undefined
Kvällen bjöd på flera olika artister och musiker.

Hyllningskvällen blev en publiksuccé och kön upp till terrassen ringlade lång i flera timmar efter det att portarna till kvällens event öppnades. Bara det var något som gav många av besökarna en nostalgitripp.

undefined
Kön var lika lång som den kunde vara till Stadspuben förr i tiden.

Fredrik Eriksson och Niklas Fors var två av besökarna som fick lite deja vu under kvällen. Inte bara möttes de utav samma långa kö som på Stadspubens tider utan dessutom samma dörrvakt.

– Då kändes det precis som förr, säger Niklas Fors.

undefined
Fredrik Eriksson och Niklas Fors.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!