1 Röda Ulven
"Mycket god smak"
"Lagom fast, ändå lättrensad"
"Bra sälta"
"Bra rom"
Foto: Linda Sundström
1 Röda Ulven
"Mycket god smak"
"Lagom fast, ändå lättrensad"
"Bra sälta"
"Bra rom"
2 Bockön
"Saftig, lätt att rensa"
"Väldigt salt"
"Rätt smak på rommen"
"Helt perfekt strömming i både smak, konsistens och färg".
Foto: Linda Sundström
2 Bockön
"Saftig, lätt att rensa"
"Väldigt salt"
"Rätt smak på rommen"
"Helt perfekt strömming i både smak, konsistens och färg".
3 Oskars filé
"Mycket bra för att vara filé"
"Lite lös, för salt"
"Ljus i köttet"
"Perfekt sälta och konsistens"
Foto: Linda Sundström
3 Oskars filé
"Mycket bra för att vara filé"
"Lite lös, för salt"
"Ljus i köttet"
"Perfekt sälta och konsistens"
4 Oskars
"Fast och fin i köttet"
"Släpper för dåligt i benen"
"Nog så salt"
"Aningens lite för salt men annars perfekt"
Foto: Linda Sundström
4 Oskars
"Fast och fin i köttet"
"Släpper för dåligt i benen"
"Nog så salt"
"Aningens lite för salt men annars perfekt"
5 Kallax
"Fin rom och konsistens"
"Tyvärr alldeles för salt"
"Bra konsistens och lättrensad"
"God och stor"
Foto: Linda Sundström
5 Kallax
"Fin rom och konsistens"
"Tyvärr alldeles för salt"
"Bra konsistens och lättrensad"
"God och stor"
6 Kallax filé
"Saftig, kanske lite söt"
"Inte god"
"Lite lös"
"Bra smak men aningens för lös konsistens"
Foto: Linda Sundström
6 Kallax filé
"Saftig, kanske lite söt"
"Inte god"
"Lite lös"
"Bra smak men aningens för lös konsistens"
7 Röda Ulven filé
"Sötsur"
"Lite för stark eftersmak av saltet"
"Mild, röd i köttet"
"Smakar mest salt"
Foto: Jens Ökvist
7 Röda Ulven filé
"Sötsur"
"Lite för stark eftersmak av saltet"
"Mild, röd i köttet"
"Smakar mest salt"