Mötet du som chef inte får missa

Boka in datumen 18-19 oktober i kalendern. Då arrangeras en konferens i Luleå där du som chef har ett gyllene tillfälle att utöka ditt nätverk av andra ledare.

Nolia Ledarskap. Nu står det klart att konferensen hålls 18-19 oktober i Luleå.

Nolia Ledarskap. Nu står det klart att konferensen hålls 18-19 oktober i Luleå.

Foto: Carl-Johan Utsi

Luleå2017-03-28 09:35

Nolia Ledarskap är norra Sveriges största mötesplats för chefer och ledare.

– I år är sjätte gången vi genomför konferensen och är stolta över att hela 95 procent av deltagarna tycker att den är bra eller mycket bra, säger Helene Ljungstedt, projektledare för Nolia Ledarskap i ett pressmeddelande.

Första konferensen som ska inspirera och utveckla ledare genomfördes för sex år sedan. Konferensen ger deltagarna ett unikt tillfälle att utöka sitt nätverk av chefer och ledare.

– En viktig del av konferenserna är att de är deltagardrivna. Du som deltagare är medskapare genom de workshops vi håller under konferensen. Under dessa pass ges alla chansen att tillsammans lära av varandra i arbetsgrupper och förse dig som deltagare med konkreta verktyg som du kan använda i din vardag – både strategiskt och operativt, säger Helene Ljungstedt.

Antalet deltagare har varierat mellan 300-425 personer. Just nu jobbar hon och hennes kollegor aktivt med att erbjuda plats och knyta samarbetspartners till konferenserna.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om