Matchen slut: Luleå-Mora 4-5

Mora snuvade Luleå och knep extra poängen.<BR>Segermålet kom 3.37 in på förlängningen.<BR>Målskytt var Peter Smrek.

LULEÅ2006-01-02 21:30
<P>Luleå fick chansen till sitt tionde numerära överläge i matchen, men förmådde inte - än en gång - att sätta dit pucken, i stället lyckades Mora skapa en vass två-mot-kontring i samma veva som laget blir fulltaligt.<BR>Pavel Smrek lyfte in segermålet via ribban.<BR>Det var ingen snygg seger, men två viktiga poäng till Mora som fullföljde sin taktik matchen igenom.<BR><BR><STRONG>Matchfakta<BR>Luleå Hockey-Mora&nbsp; 4-5 (1-1, 1-0, 2-3, 0-1)<BR></STRONG>Målen, första perioden: 1-0 (3.09) Mikael Renberg (Jonas Nordquist), 1-1 (19.55) Mikael Simons.<BR>Andra perioden: 2-1 (31.23)&nbsp;Lubos Bartecko&nbsp;(Vladimir Machulda, Pavel Skrbek).<BR>Tredje perioden: 3-1 (42.21) Mikael Renberg (Jonas Nordquist) i spel fem-mot-fyra, 3-2 (44.45) Ross Lupaschuk (Marco Tuokko, Teemu Elomo), 3-3 (46.35) Kenneth Bergqvist (Anders Nilsson, Ross Lupaschuk), 4-3 (46.55) Jan Sandström (Valdimir Machulda, Lubos Bartecko), 4-4 (50.26) Kalle Kerman (Eric Johansson, Eric Beaudoin).<BR>Förlängningen: 4-5 (63.37) Peter Smrek (Kalle Kerman, Eric Johansson)<BR>Utvisningar, Luleå: Johan Fransson 2+2, Jan Sandström 2, Jaroslav Obsut 2, Pavel Skrbek 2.<BR>Mora: Mikael Simons 2, Eric Johansson 2, Atvars Tribuntsovs 2, Andre Hult 2, Pavel Smrek 2, Peter Norlander 2, Marco Tuokko 2, Ross Lupaschuk 2+2, lagstraff 2.<BR>Skott: 40-27 (14-8, 14-7, 8-11, 4-1&nbsp;)<BR>Domare: Christer Lärking.&nbsp;<BR>Publike; 4.825.&nbsp;</P>