Matchen slut: Luleå-Brynäs 4-3

Luleå Hockey tog sin sjunde raka seger på torsdagskvällen när laget hämtade in ett underläge i den tredje perioden. Matchvinnare blev Fredrik Hynning som gjorde det viktiga 4-3-målet.

LULEÅ2005-11-24 21:22
Luleå Hockey segersvit såg ut att vara på väg att spräckas, när hemmalaget på 71 glödheta sekunder vände 2-3-underläge till seger.<BR>Backen Janne Sandström och Fredrik Hynning heter matchhjältarna. Janne gjorde sitt andra mål för kvällen och säsongen (!), när han kvitterade i den 50:e minuten. <BR>Minuten senare kom segermålet, som var en läcker prestation av Fredrik Hynning som hann före en stötande Brynäs-back på offensiv blå. Fri med Markus Korhonen höll sig Hynning iskall och lade in säkert in pucken.<BR>Därmed håller sviten än. Nästa motståndare är Timrå, som kommer till Coop Arena på lördag.<BR><BR><STRONG>Matchfakta<BR>LULEÅ-BRYNÄS 4-3 (2-2, 0-1, 2-0)</STRONG><BR>Målen, första perioden: 0-1 (3.11) Nicklas Bäckström (Mathias Månsson), 1-1 (14.55) Jan Sandström (Lubos Bartecko, Jaroslav Obsut), i sex-mot-fem, 2-1 (19.22) Vladimir Orszagh (Mikael Renberg, Jonas Nordquist), 2-2 (19.42) Jonas Almtorp (Ove Molin, Lars-Erik Spets).<BR>Andra perioden: 2-3 (38.09) Rodrigo Lavins (Andreas Dackell, Mathias Månsson).<BR>Tredje perioden: 3-3 (50.13) Jan Sandström (Mikael Renberg), 4-3 (51.24) Fredrik Hynning (Lubos Bartecko, Thomas Koch).<BR>Utvisningar, Luleå: Pavel Skrbek 2, Thomas Koch 2, Pekka Saravo 2, Fredrik Hynning 2. Brynäs: Mikka Kuparinen 2, Andreas Dackell 2, Antti Aarnio 2, Mikko Kuparinen 2.<BR>Skott: 25-16 (10-5, 9-5, 6-6 )<BR>Domare: Morgan Johansson.<BR>Publik: 5.325.