Det är många som förknippar den grekiska restaurangen med Andreas Bagiaras, som startade krogen på 1900-talets allra sista år.
Nu har det gått snart två år sedan krögarparet Jenny och Farzin Ahmadi tog över rörelsen. Farzin Ahmadi har tidigare arbetat som kock både på Alcatraz och Pastabacken.
Den nya ledningen har valt att renovera matstället som ligger på Smedjegatan, men bestämde sig för att behålla de grekiska inslagen på menyn.
– Vi har lagt till lite av våra specialiteter, men kebab och gyros måste vara med på meny. Våra stammisar vill ha sina favoriträtter, förklarar Jenny Ahmadi.
Nu är krögarparet redo för att ta försiktiga steg ut på okända marker. I november återvänder hbtq-klubben Make Out till lokalerna.
I veckan monterades två stora tv-skärmar upp.
– Ända sedan vi tog över den här restaurangen har folk tjatat på oss att vi borde visa ishockey. Nu har vi satsat ett sexsiffrigt belopp på tv-skärmar och tv-rättigheter, avslöjar Farzin Ahmadi.
Här finns redan O´Leary, Allstars och The Corner. Är verkligen ytterligare en sportbar vad Luleå behöver?
– Vi har fått bara positiva reaktioner från första dagen. Vi försöker ge våra kunder vad de vill ha, svarar Jenny Ahmadi.
– Absolut. Luleå behöver en riktig sportbar. Vi siktar också på att dra igång after work senare i höst, tillägger Farzin Ahmadi.