Det är lugnet före stormen.
Inne i Luleå Energi Arena har både A- och B-hallen pyntats med SM-veckan-skyltar och det råder ingen som helst tvekan om vad som komma skall. Andreas Eriksson är tävlingsansvarig för inomhussporterna i Luleå och han konstaterar att förberedelserna går enligt plan.
– Det känns jättebra. Allting är "brandat" och klart, nu håller vi på att testa lite LED-skyltar, säger han.
I Luleå är det Luleå Energi Arena som är navet och på onsdag drar allt igång med simulatorgolf.
– På onsdag blir det även "prova-på-idrott" för plus 65:orna. Då kommer vi dela in hallen i olika sektioner och jag tror det blir elva olika idrotter man kan prova på som senior, parallellt med att simulatorgolfen pågår inne i B-hallen, säger Andreas Eriksson.
Det är många bitar som ska falla på plats. SVT ska sända och de håller också på att komma i ordning i arenan. Andreas Eriksson har ett team på 17 personer som arbetar med roddandet i hallen.
– Det blir i princip en omställning varje dag i bägge hallarna med en ny idrott, det blir en utmaning, säger Andreas Eriksson som varit på plats vid andra SM-veckor för att skapa sig en bild av det som väntar.
Styrkelyft, armbrytning, e-cykel, e-racing, brottning, cheerleading och fäktning är bara några av idrotterna som anordnas i Luleå Energi Arena. Även utanför hallen kommer SM-veckan att vara tydligt närvarande. De närmaste dagarna dyker det upp alla möjliga saker på eventområdet på Bastugatan, en gata som kommer stängas för trafik.
– Det blir sponsorer, utställare, food trucks och ponnyridning för barnen, säger Andreas Eriksson.
Inne i B-hallen arbetar Viktor Magnusson och Magnus Ekman från Indoor golf group med att bygga upp två golfsimulatorer. De ansvarar för utrustningen och tekniken och håller i simulatorgolfen tillsammans med Svenska golfförbundet.
Dagens simulatorgolf har blivit så pass verklighetstrogen att det i dag genomförs stora tävlingar och rena golftourer med rejäla prispengar. Varje slag fångas upp av en radar och kamera som läser av en mängd parametrar för att se hur slaget gick.
En av fördelarna mot vanlig golf är stabilt väder året om och en 18-hålsrunda tar omkring 45 minuter och inte fyra timmar. Det går även att spela alla världens banor.
– Det finns 300 banor att välja mellan men denna ska gå på Barsebäck som är en känd, svensk bana, säger Viktor Magnussson.