Hur känns det i dag...

... Håkan Lindgren, Luleå, nyutnämnd VD för Basketarenabolaget som ska driva restaurang och konferensverksamhet i nyrenoverade Luleå Energi Arena, Basketarenabolaget som ägs av herr- och damelitklubbarna i basket, LF och Northland.

Håkan Lindgren, Luleå, nyutnämnd vd för Basketarenabolaget

Håkan Lindgren, Luleå, nyutnämnd vd för Basketarenabolaget

Foto:

Luleå2013-08-15 13:55

– Jodå, det är ju bara andra dagen på jobbet, men det känns bra att få jobba med en så fantastisk organisation som basketen har.

Vem är du?

– Jag har bland annat startat BBB, Bistro Bar Brygga, och drivit Bryggeriet med mera, så jag är väl förtrogen med restaurang och konferens och bokning.

Hur ser konceptet ut som du ska driva i arenan som ska nystarta?

– Ja det kommer att handla om en restaurang som kan ta 200 gäster och en konferenslokal med 200 platser där lokalen kan delas av samt en lokal som tar 40 personer. Varje år passerar 500.00 gäster denna arena vid LF och Northlands totalt 50 event under ett år. Riktigt hur allt ska se ut vet vi inte än, om det ska vara lunch och kvällsbuffér, vi planerar för fullt, jag och en massa andra duktiga personer. Vi ska dock vara klara tills basketsäsongen drar igång den 27 september.

Det har ju varit problem med överklaganden som gett förseningar av verksamheten i arenan, hur ser det ut med bokningarna?

– Ja vi har ju tyvärr fått säga nej till några stora uppdrag men vi har flera större och mindre konferanser på gång så det känns bra inför hösten.

Vad önskar du dig mest av allt just nu?

– Att vi ska bli klara till den 27 september(skratt).

Ahh, så lätt slipper du inte undan, säg en önskning nu!

– Idrotten kommer ju att vara en stor del av verksamheten men jag önskar att allmänheten får en acceptans för att det här kommer att vara en ny stor arena för så mycket annat också.

Namn: Håkan Lindgren

Ålder: 51 år

Yrke: Vd Basketarenabolaget

Aktuell: Ska driva restaurang och eventverksamhet i nyrenoverade Luleå Energi Arena

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om