Här är företaget som flyttar in med Brothers

För ett par veckor sedan meddelade Brothers och Sisters att endast Brothers blir kvar. Här är företaget som flyttar in i samma lokaler.

Ny sammanslagning. Borthers får en ny systerbutik intill sig.

Ny sammanslagning. Borthers får en ny systerbutik intill sig.

Foto: Per Lundström

Luleå2017-07-24 15:54

Brothers och Sisters går skilda vägar. Företagarna Veronica och Per Norrbin plockar bort Sisters ur konceptet och kör enbart på herrkollektionen.

– Det går inte runt och lönar sig helt enkelt inte att ha kvar butiken, sa Veronica Norrbin för ett par veckor sedan och tillade:

– Givetvis känns det jättetråkigt, men jag kan samtidigt känna att det inte är värt att kämpa hur mycket som helst i motvind. Vi har inte sett den utveckling vi hoppats på under den här tiden och då väljer vi helt enkelt att satsa på Brothers i stället.

Vad händer nu?

– Brothers flyttar in i Sisters gamla lokal. Den är större med fler provrum och personalrum. Med nya lokalen kan vi dessutom satsa ännu mer på Brothers. Förutom ny lokal kommer konceptet uppdateras ytterligare. Vi kommer bland annat att ta in nya märken till hösten. Det känns jättekul, sa Veronica Norrbin 12 juli.

Läs mer här

Men det var då.

Nu har det gått ett par veckor och Norrbottens affärer kan berätta att klädföretaget Vila, som tidigare huserat på bottenvåningen i Smedjan, kliver in i Sisters lokaler intill Brothers. Sedan tidigare är det bekräftat av Diös, som äger Smedjans lokaler, att lokalen ska delas av och att ett nytt företag ska flytta in dit.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om