Inför morgondagens årliga semmeltest presenterar vi de sex jurymedlemmar som ska guida er genom djungeln och utse Luleås godaste semlor.
Namn: Magnus Alcazar
Ålder: 39
Gör: inköpare
Hur många semlor har du ätit i år?
– Jag snittar ungefär 0.75 per dag. Jag har nog ätit runt 23 stycken i år.
Namn: Mikael Nordstöm
Ålder: 41 år
Gör: upphandlare
Vad gör dig till en semmelfantast?
– Jag äter över 25 semlor per år, så har det alltid varit.
Vad kommer du kunna bidra med till panelen?
– Jag har tränat för det här hela mitt liv, nu är det äntligen dags för match.
Namn: Louise Alenius
Ålder: 23 år
Gör: student
Har du en favoritsemla?
– Jag tycker mycket om min mammas semlor.
Vad gör dig till en bra jurymedlem?
– Jag har testat väldigt många olika vilket gör att jag vet hur en bra semla ska smaka.
Namn: Anastasía Lindelöf
Ålder: 33
Gör: statsanställd
Har du ett bra semmel-minne?
– När jag var gravid köpte jag semlor till frukost varje dag under sista trimestern, jag tror min dotter till 80 procent är gjord av semlor.
Vad gör dig till en bra jurymedlem?
– Jag är lite som Gustaf Adolf som föråt sig på semlorna, förutom att jag hittills har överlevt.
Namn: Emilie Dahlqvist
Ålder: 21
Gör: student
Vad gör en bra semla?
– En fluffig bulle, bra kardemummasmak och lätt grädde.
Kul kuriosa: Fyller år på fettisdagen.
Namn: Jan Degerman
Ålder: 59 år
Gör: mekaniker
Hur ska en bra semla vara?
– En saftig bulle, söt grädde och ett lagom stort lock med rikligt med florsocker.