De satsar på Luleå - långsiktigt

Selbergs entreprenad har valt att satsa långsiktigt på Luleå som företagsstad. Nu har de tecknat ett sexårigt hyresavtal med Galären.

Bilden föreställer Selbergs projekt på Varvet i Luleå.

Bilden föreställer Selbergs projekt på Varvet i Luleå.

Foto:

Luleå2018-07-03 10:00

Selbergs entreprenad har verkat och byggt fastigheter i Luleå i tre år. Företaget är igång med en långsiktig storsatsning som gör att de blir kvar i Luleå ytterligare ett par år. På Ytterviken, i anslutning till universitetsområdet, har de hyrt ett nytt kontor. Hyresavtalet sträcker sig sex år in i framtiden.

– De nya lokalerna innebär att vi kan bygga ett team med alla 60-talet medarbetare på ett ställe. Tidigare har vi suttit utspridda på byggarbetsplaster och tillfälliga kontorslösningar men nu samlas vi alla under samma tak, säger Ulf Lindkvist, verksamhetschef Selbergs i Luleå.

Förutom att hyra in sig i lokalerna ska Selbergs totalrenovera dem. Detta för att skapa moderna kontorslokaler av något som tidigare var en butik.

Selbergs entreprenad grundades 2013 och finns i Umeå och Luleå. De jobbar med att bygga bland annat lägenheter, kontorslokaler och hotell. Deras största projekt i Luleå är Galärens punkthus på Kvarteret Hägern på Varvet. De har även ett ordervärde på sammanlagt över 700 miljoner kronor på flera pågående projekt.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om