Återvänder efter elva år - "Stolt över förtroendet"

Efter elva år återvänder Eive Stenvall till Scandic hotell i Luleå. "Jag är stolt över att få förtroendet", säger hotelldirektören.

Scandic hotell plockar sin nya hotellchef Eive Stenvall från konkurrenten Quality hotel.

Scandic hotell plockar sin nya hotellchef Eive Stenvall från konkurrenten Quality hotel.

Foto: Pressbild

Luleå2022-08-29 13:45

Det har skett en rockad mellan Luleås största hotell i sommar. Efter elva år som hotellchef på Quality hotell tar 54-årige Eive Stenvall steget över till konkurrenten.

Det handlar om ett återseende. Innan decenniet som chef på hotellet på Storgatan var Eive Stenvall bland annat hotellchef och biträdande hotelldirektör på Scandic hotell.

– Det känns fantastiskt att få den här möjligheten att återvända till ett hotell med ett så starkt varumärke. När möjligheten dök upp tvekade jag inte, säger Eive Stenvall.

Hur kommer kunderna märka av din ankomst?

– Det ska bli roligt att få jobba med den här fina produkten tillsammans med vår kompetenta personal. Hela branschen har bakom sig två tuffa år under pandemin, men vi börjar se ljuset i tunneln. Det känns som att resandet är på väg tillbaka, säger Eive Stenvall. 

I dag är Scandic Hotell Luleås största affärshotell. Efter utbyggnaden av den sju våningar höga nya hotelldelen förfogar Scandic över sammanlagt 273 rum.

Eive Stenvall tillträdde sin nya tjänst i början av augusti. Han ersätter Jenny Eriksson som går till ett nytt jobb som hotellchef på Scandic Norrköping nord.

– Det känns hedrande att välkomna Eive Stenvall tillbaka. Han har en stark kännedom kring det lokala näringslivet och besöksnäringen i Luleå, säger distriktsdirektör Karin Lundman på Scandic.

Sedan tidigare är det klart att Quality hotell rekryterat en ny chef i Maria Fjellström som kommer närmast från Blomsterlandet i Luleå.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!