Hon satsar på mer yoga i Kiruna

Intresset för yoga är starkt. Därför utvecklar kirunabon Lotta Eriksson sitt företag Morot Friskvård AB där hon huvudsakligen arbetar med yogaklasser och massage.

Lotta Eriksson, ägare av Morot Friskvård AB.

Lotta Eriksson, ägare av Morot Friskvård AB.

Foto: Lotta Eriksson

Kiruna2017-05-29 13:09

Sedan 2013 har Lotta Eriksson drivit företaget Morot Friskvård vid sidan av sitt jobb som försäkringsrådgivare. Nu tar hon ytterligare ett steg för att utveckla företaget.

– I dag arbetar jag en dag i veckan med mitt egna företag men det kommer bli betydligt mer efter semestern, säger Lotta.

Hur går verksamheten just nu?

– Den går jättebra. Det är därför jag vågar satsa. Jag ser att det finns potential att öka både på behandlingssidan och inom yogan såklart. Yogakurserna är fullsatta och jag kommer att öppna fler klasser till hösten, avslöjar hon.

I dag bedriver Lotta sin verksamhet i lokaler på Lappgatan men är på gång med nya.

– Syftet är att få en egen yogasal framför allt, säger Lotta Eriksson.

Hur ser konkurrensen ut i Kiruna?

– Det är en ökande bransch och har varit i många år. Jag ser det som att det finns plats för alla. Alla har sitt unika att erbjuda. Det är många som vill yoga och som vill fokusera på välmående överhuvudtaget, det blir bara större och större. Jag tror det finns plats för alla.

Morot Friskvård

Omvandlades nyligen till ett aktiebolag.

Företaget bedriver salong med skönhetsbehandlingar, massagebehandlingar, spa-behandlingar, HLR-utbildningar, coachning, kostrådgivning, redovisningskonsultationer samt förenlig verksamhet. De bedriver yogastudio, butikshandel med livsmedel, present- och hygienartiklar.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om