Öppnar ny restaurang – och har fler planer

Det var bara ett halvår sedan Thomas Nguyen öppnade sushirestaurang i Haparanda. Nu startar han ytterligare en restaurang – med fokus på kött.

Thomas Nguyen

Thomas Nguyen

Foto: Herman Öberg

haparanda2017-09-04 19:26

Flat iron steakhouse and burger. Det är fullständiga namnet på nya restaurangen inne i resecentrum. Så fort lokalerna blir upprustade och personalen är fullständig öppnar restaurangen.

– När jag först kom till Haparanda var det två koncept som fattades här. Det ena var sushi och det andra var Steakhouse, säger Thomas Nguyen.

I mars öppnade han sushirestaurangen Zenzei. Och snart öppnar alltså ett steakhouse.

– Det blir fokus på kött och burgare – ett hederligt steakhouse.

Restaurangen kommer servera lunchbufféer med plats för 70 gäster och à la carte på kvällstid med 35-40 platser.

Redan två restauranger i Haparanda. Men det behöver inte ta stopp där. Nguyen ser över möjligheterna att ta vidare Zenzei till fler orter. Men även att starta fler ställen i Haparanda är en möjlighet.

– Jag har fler planer i kommunen. Jag tycker om det här och det känns som att det inte ska ta stopp här. Det är bara att kolla på Haparandas handelsindex – vilka möjligheter det finns här. Jag tror att den här staden kan se annorlunda ut om några år om det finns entreprenörer som satsar.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om