Flat iron steakhouse and burger. Det är fullständiga namnet på nya restaurangen inne i resecentrum. Så fort lokalerna blir upprustade och personalen är fullständig öppnar restaurangen.
– När jag först kom till Haparanda var det två koncept som fattades här. Det ena var sushi och det andra var Steakhouse, säger Thomas Nguyen.
I mars öppnade han sushirestaurangen Zenzei. Och snart öppnar alltså ett steakhouse.
– Det blir fokus på kött och burgare – ett hederligt steakhouse.
Restaurangen kommer servera lunchbufféer med plats för 70 gäster och à la carte på kvällstid med 35-40 platser.
Redan två restauranger i Haparanda. Men det behöver inte ta stopp där. Nguyen ser över möjligheterna att ta vidare Zenzei till fler orter. Men även att starta fler ställen i Haparanda är en möjlighet.
– Jag har fler planer i kommunen. Jag tycker om det här och det känns som att det inte ska ta stopp här. Det är bara att kolla på Haparandas handelsindex – vilka möjligheter det finns här. Jag tror att den här staden kan se annorlunda ut om några år om det finns entreprenörer som satsar.