Nordligaste onlinepizzan i Haparanda

Att beställa pizza på nätet och få den hemlevererad har tidigare inte varit möjligt norr om Kalix. Nu startar företaget Onlinepizza samarbete med en restaurang i Haparanda.

Haparanda2014-04-22 10:56

Företaget Onlinepizza utökar och kunder kan därmed beställa pizza från Restaurang Milano i Haparanda via företagets app eller på nätet.

Tidigare har restaurangen varken haft en egen hemsida eller hemkörning, nu blir man den nordligaste pizzerian i landet som är ansluten till Onlinepizza och erbjuder nätbeställning och hemleverans. Sedan man nyligen gjorde satsningen har man ökat försäljningen, enligt ägaren Ibrahim Salah.

– Det här är framtiden för oss restauranger. Kunden beställer och betalar och vi får in orden direkt i köket, 20 minuter senare är den på väg hem till kunden. Vi har redan märkt av en ökad försäljning med den här tjänsten, säger han.

Onlinepizza grundades i Linköping för knappt tio år sedan som landets första internettjänst för beställning av hemleverans av mat och dryck. I dag har man cirka 1000 anslutna restauranger.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om