Nordmark om kvalmatch två: "Ska inte vara några problem"

Boden Handboll ryckte ifrån i slutet av den första kvalmatchen mot GUIF och tog slutligen en övertygande seger, nu väntar andra kvalmatchen och Emmy Nordmark tror på ännu en seger. "Gör vi vårt jobb så ska vi vinna", säger hon.

Emmy Nordmark menar att Boden Handboll är det bättre laget i kvalserien mot GUIF.

Emmy Nordmark menar att Boden Handboll är det bättre laget i kvalserien mot GUIF.

Foto: Petra Älvstrand / Frilans

Handboll2019-04-05 07:00

Boden Handboll fick med sig en övertygande seger från kvalmatch ett efter en stark avslutning, men sett till hela matchen så är inte Emmy Nordmark nöjd med hur det såg ut.

– Jag tycker inte att vi gör en särskilt bra match egentligen. Därför var det betryggande att vinna med åtta bollar. Vi rycker upp oss med tio minuter kvar annars spelar vi nästan jämt med dem i 45 minuter, säger Nordmark.

Det faktum att laget trots allt fick med sig en storseger från första mötet ger ett ökat självförtroende inför returen, men Nordmark menar att man inte får börja slappna av ännu.

– Det gäller ju att gå in med inställningen att ett kval är ett kval och allt kan hända. Det spelar ingen roll att de kommer från en serie under oss, men jag tycker att vi bevisligen är det starkare laget. Det gäller bara att visa det på planen i 60 minuter så ska det nog inte vara några problem alls. Gör vi vårt jobb så ska vi vinna. Så är det.

På fredag klockan 19:00 är det Bodens tur att spela på hemmaplan och stjärnan passar på att skicka en hyllning till hemmapubliken.

– Det är klart att det är underbart att spela hemma. Man kanske inte kan säga att vi är starkare hemma än borta, sett till vinsterna under säsongen, men det är underbart att spela framför vår publik. Det är som en extra spelare. Jag hoppas att det blir som det varit under säsongen och kanske lite till. Jag är otroligt stolt över att publiken slutit upp och stöttat oss trots att det har gått tungt.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om