Rubriceras som människorov

Polisen ville under gårdagen inte kommentera Norrbottens-Kuriren uppgifter. Bara att det nu handlar om en brottsutredning.  Rubriceringen är människorov.

GÄLLIVARE2008-09-16 06:00
Sent under söndagskvällen avbröts sökandet efter den 29-åriga Carolin Stenvall i området kring Stenbron, en dryg mil söder om Gällivare.- Spaningsledningen anser att man har sökt igenom det område söder om Gällivare där hon skulle kunna finnas och hon finns inte där, sade länsvakthavande polisbefäl Erik Kummu tidigt i går morse.Efterlyser vittnen
Några fler uppgifter kring spaningarna gick inte att få under eftermiddagen i går. Men tidigt i går morse förklarade spaningsledningen att det nu handlar om en brottsutredning. Försvinnandet rubriceras som människorov. Polisen efterlyser fler vittnen och tips kring försvinnandetUnder gårdagen undersöktes Carolin Stenvalls bil av tekniker. Vad som framkommit fanns det vid denna tidnings pressläggning inga uppgifter om. Även förhör har hållits med vittnen (läs texten intill) och fler förhör kommer att hållas. - Eftersom brottsutredningen pågår och med hänsyn till att fler vittnen kommer att höras, kan polisen inte släppa några detaljer från utredningen. Någon misstänkt person finns inte i dagsläget, sade Anna-Lena Jonsson, informatör hos polisen, i ett pressmeddelade.Under gårdagen ville polisen komma i kontakt med ägaren till en husbil som stod vid Stenbron i fredags. Kuriren har inga uppgifter om denna uppmaning var framgångsrik.Vassaraälven, som löper genom området, har också kontrollerats genom draggning och med helikopter, men utan resultat.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om