Nytt koncept för restaurangen på Dundret

Nu är det klart vilken restaurang som öppnar på Dundret i Gällivare. Det är Taps & tacos som öppnar upp restaurang vid fjällets fot.

Gustaf Ahlin, ölchef på This is how.

Gustaf Ahlin, ölchef på This is how.

Foto: Mari Gustafsson

Gällivare2021-10-22 13:54

Dundret har stått utan restaurang och det har inte varit helt enkelt att hitta entreprenör men lagom till jul öppnar Taps & tacos och det är Piteåbaserade bryggeriet This is how som ligger bakom konceptet.

– Det känns riktigt kul att få göra det här tillsammans med Dundret. De har många spännande projekt på gång och känns som en given plats för vår fortsatta etablering, säger Gustaf Ahlin, ölchef på This is how.

Taps & tacos öppnade upp portarna till sin första restaurang i Piteå sommaren 2021. Idén kom från Gustaf Ahlin, ölchef på This is how.

Målsättningen är att vara igång lagom till jullovet, skriver företaget i ett pressmeddelande.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!