På instagramkontot @jennyengmanf är Jenny Engman Fahlén öppen med sina diagnoser och hur livet påverkas av psykisk ohälsa. Genom att berätta om sina erfarenheter vill hon sprida kunskap.
– Jag började med inläggen för att bryta tabun kring psykisk ohälsa och för att folk ska känna sig mindre ensamma. Just när det är osynliga sjukdomar är det svårt för någon som inte lider av någon form av psykisk ohälsa att veta hur det känns inombords, då försöker jag synliggöra det så det blir mindre missförstånd, säger hon.
Det var för omkring två år sedan hon bestämde sig för att vara öppen med hennes situation.
– Jag besitter kunskap för att jag har erfarenhet. Jag har alltid känt mig annorlunda och missförstådd, därför vill jag berätta.
Många av inläggen handlar om ätstörningar och att lära sig tycka om sin kropp för vad den är. Sedan ungefär 1,5 år tillbaka är hon bland annat diagnostiserad med ätstörning UNS, som betyder utan närmare specifikation.
– Det började när jag var 11-12 år. Jag trodde att man var tvungen att vara extremt smal eller inte äta alls för att ha en ätstörning, men så är det ju inte alls, säger hon.
– Jag trodde smal var lika med lycklig, för att man har blivit matad med att smal är bra och man får komplimanger när man går ner i vikt.
Idag har hon börjat accepterat sin kropp och vill hjälpa andra att också göra det.
– Jag brukar försöka lägga upp bilder på min kropp i ocharmiga vinklar som när jag sitter ner och magen veckar sig. Visa att man inte behöver skämmas och gömma sin kropp bara för att man inte har storlek S. Man vill bara ruska om alla och säga att de är fina som de är.
Och bland hennes nästan 4000 följare är det många som känner igen sig.
– Folk hör av sig varje dag. Man kan inte professionellt hjälpa varandra men det hjälper mycket när någon förstår, säger Jenny Engman Fahlén.