Vid borden i lokalen befinner sig nu 36 personer där några fortfarande väntar på sin mat medan andra hunnit sluka hela sin taco.
Den här onsdagen mitt i sportlovet hade familjen Engqvist avsatt för skid- och pulkaåkning vid fjällanläggningen och de passade på att testa den nya restaurangen.
– Det har ett bra koncept och det är roligt när det kommer restauranger som serverar annat än hamburgare och pizza, säger Julia Engqvist.
I en annan del av lokalen väntar Jesper Engman och Sara Ronneborn på sin andra portion med tacos.
– Jag jobbar egentligen med skidpatrullen men är här på min lediga dag och såklart ville vi testa restaurangen, säger Jesper Engman.
34 minuter in i lunchen slår serveringspersonalen igång lampan som placerats vid entrén till restaurangen. Den signalerar att maxantalet på 36 kunder nåtts.
Enligt verksamhetschef Tobias Larsson kommer restaurangen ha möjlighet att ta emot 78 gäster inomhus när man inte behöver anpassa lokalen med coronaavstånd.
– Det har varit en utmaning att få till ett koncept som tilltalar alla. Vi ville ha något att erbjuda barnfamiljer till lunch och samtidigt något som kunde tilltala en äldre publik på kvällen, säger han.
– Men jag tycker att Fredrik Svensson, vår restaurangchef, lyckats väl med konceptet. Han har lagt ner sin själ i för att få ihop helheten, säger marknadschef Wesley Overklift.