... och varmt tack för den fina sång ni bjöd oss på, Julia Magnusson och Urban Bjuhr. En fin första adventsgudstjänst i Porsö- kyrkan växte genom er fina sång till en varm och innerlig gudstjänst. Tack!

Inger Sundström

... och tack till Richy Eriksson som befann sig på Willys, Storheden, när Seth föll ihop den 10 november. Richy beställde ambulansen, kollade pulsen och pratade med Seth hela tiden till ambulansen kom. Vill också tacka killarna i ambulansen. Stort tack!

Eivor och Seth Sundberg

... till Charlotte Kalla som för andra gången i rad knäckte hela världseliten vid tävlingarna i Lillehammer. Hoppas hon får vara frisk.

Sixten Palovaara

... till min syster Ewa för hennes omtanke om vår mamma Sonja som behöver mycket hjälp på ålderns höst.

Syrran

... vill vi ge Thomas Lampinen på Bilkompaniet i Kalix. Glad, trevlig och serviceminded hjälpte han oss med ett bilköp. Det borde finnas fler som du!

Pite-Monica med Renaulten och Sture

... och tack Murat, som jobbar på Allstar, för att du hittade och gav tillbaka våra borttappade nycklar!

Zacke och Sanna

Ett fång med rosor till avgående ordförande Tomas Tavér i Nya läroverkets vänner. Ett gott samarbete har resulterat i guldkant och fina stipendier till skolans elever. Stort tack!

Nya läroverkets vänner

... och ett varmt tack till er som donerat pengar till Eija som nu möjliggör en assistent dagtid då målet på 100 000 uppnåtts tack vare er. Jag känner sådan värme och tacksamhet.

Eijas farmor Gunilla

... till Ann-Marie som fixade en teaterresa för oss Råneå PRO:are samt Benny som körde bussen lugnt och tryggt i det besvärliga vädret.

Mycket nöjda resenärer

... till personalen för vapenlicenser på polisen i Norrbotten för deras snabba handläggning och trevliga bemötande.

Jokkmokkarn